Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На Знам’янщині розпочався благодійний проєкт до свята всіх школярів - Першого дзвоника

Дата: 29.08.2021 08:30
Кількість переглядів: 918

Фото без опису 28 серпня в Знам’янському центральному парку відпочинку розпочато благодійний проєкт до свята всіх школярів - Першого дзвоника. 

Даний захід був організований ювенальними поліцейськими за участю начальника Кропивницького відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Марини Марули, спеціалістів  Знам’янського бюро правової допомоги, а також членкині молодіжної ради та громадської організації "Енергія молоді" Крістіни Зайченко.
Акція полягала в  залученні  Знам’янчан допомогти вихованцям сиротинців, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей підготуватись до нового навчального року, шляхом залишення в тематичному боксі  з написом "Підготуємось до школи разом" канцелярського приладдя або шляхом звернення до свого ювенального поліцейського, який знає усі родини, які потребують таку  допомогу, і зібрані протягом акції речі, канцелярські товари, шкільні набори, книжки в подальшому будуть передані школярам з цих родини. Фото без опису
Також, не обійшлося без мобільної Майстерні флікерів, до якої залучає мешканців міста Крістіна Зайченко, з метою підвищення  безпеки дитини та дорослого на дорозі у темний час доби.
Захід розпочався неначе маленьке свято, на якому були не лише дорослі, а й діти, деякі з них долучилися цілими танцювальними колективами.
Тому,  залишається сподіватися, що Знам’янчани мають щедре серце та велику душу аби дати відчути нашим маленьким жителям, свято, яке залишається в пам’яті назавжди.
Будьте чуйними та небайдужими, адже свідомість підростаючого покоління, яке є наразі доволі  вразливим та  чутливим залежить від дорослих, і на жаль не завжди від батьків.Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Марина Марула,
начальник Кропивницького відділу №2 філії
Державної установи «Центр пробації» в 
Кіровоградській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень