Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

25 Всеукраїнські змагання з велоспорту

Дата: 04.08.2021 11:06
Кількість переглядів: 1170

Фото без описуТрадиційно на День міста Знам’янки приїздять гості, в тому числі і спортсмени. Вже 25 років до Дня міста стартують всеукраїнські змагання з велоспорту, які заснував тренер-викладач Знам’янської КДЮСШ Сергій Кошевой.

Всеукраїнська велогонка стартувала 30 липня. У змаганнях взяло участь 14 команд і понад 140 учасників. Це спортсмени з Кропивницького,  Кривого Рогу, Новгородки, Миколаєва, Кременчука, Нікополя, Дніпра, Кам’янського, Горішніх плавнів, Соколівського ОТГ, Олександрії, Суботсівської ОТГ.
Як завжди, спортсмени демонстрували волю до перемоги, витривалість, спритність. Заслужені відзнаки – медалі та грамоти – переможцям були урочисто вручені саме в День міста.
Зазначимо, що вихованці Знам’янської громади посіли такі місця:
•    Кошевой Микита – ІІ місто;
•    Трохимчук Максим – ІІ та ІІІ місто;
•    Ємченко Дмитро – ІV місто;
•    Кікоть Максим – ІV місто;
•    Кононенко Іван – V місто.
Наймолодшим учасником змагань став Хрипта Владислав.
Засновник змагань Сергій КОШЕВОЙ подякував за підтримку міській владі а також висловив подяку представникам поліції та медичним працівникам за супровід під час змагань.
Під час нагородження до спортсменів звернулась секретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНЬСЬКА, вона привітала учасників змагань від імені міського голови Володимира СОКИРКА та від себе особисто побажала міцного здоров’я, спортивної витривалості та подальших успіхів та перемог.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень