Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні

Дата: 12.07.2021 13:39
Кількість переглядів: 1136

Фото без описуЦими вихідними міський Палац культури взяв участь у святі до Дня рибака з ігровою програмою «Ловись рибка».

Суворий Нептун, якого покликали діти був незадоволений тим, що його відірвали від справ, та коли Золота рибка «замовила слово», Нептун подобрів та залишився грати разом з дітворою. І почалося! Команди Золотої рибки та Нептуна почали змагання. І «воду носили», і «ікринки» переносили, і на «пляжі загоряли», і пісні співали, і перетягували канат, і танцювальний батл провели. Ой, що тільки не відбувалося на ігровому майданчику, навіть Нептун з Рибкою втомилися. Але малеча втоми не знала, адже знали, що їх чекають подарунки від відділу культури і туризму (нач. С. Бабаєва) та морозиво від міського голови В. Сокирки. 

А ввечері відбулась трансляція фінального матчу «Євро - 2020» за участі збірних команд Англії та Італії.
10 липня, в рамках проекту «Мистецькі вихідні», невеликий загін Будинку культури смт. Знам’янка Друга на чолі зі Стальмірою Чередніченко відправився у мальовничу велосипедну подорож. Розкішні пейзажі Чорного лісу, безкраїх степів та води місцевого водоймища – все це наш неповторний і ні з чим не зрівняний край. 
Об’єднала дорослих і дітей щира любов до нових вражень, емоцій, досліджень. Разом вчилися орієнтуватися в різних місцевостях, цінувати дружбу та підтримку. 
Фото без описуЗнам’янській юнацькій бібліотеці відбулася літературна зустріч з чудовою талановитою дівчиною, громадською діячкою, журналісткою, авторкою книги «Цвіт першої надії» - Аліною Шевченко. Під час зустрічі 16-річна авторка презентувала свою другу збірку прозових творів «Мелодія мовчання». Аліна читала уривки з книги, а потім відповідала на питання. Письменниця подарувала бібліотеці свою книгу «Мелодія мовчання» з побажаннями натхнення, добра, світла і захоплюючих історій.
Цієї неділі працівники центральної бібліотеки запропонували своїм користувачам яскравий мультик «Воруши ластами!» про різноманітних мешканців морських глибин. 
Фото без описуВідпочинок - це добре, але не всі діти знають де і як провести свій вільний час з користю. Тому сьогодні на "Мистецькі вихідні" - бібліотечні посиденьки "Літні забавлянки" до бібліотеки-філії №1 завітали дітлахи, щоб пограти в різноманітні ігри. Після посиденьок діти обрали собі книжечки для літнього читання. 
Кросбук "Книга - сонце для душі" відбувся цього разу біля дитячого майданчику відпочинку у парку смт. Знам'янка Друга. Захід провела бібліотека-філія №2. Як і зазвичай пропонували ознайомитись із книгами і періодикою що дітям, що дорослим. Але цікавинкою стали завдання для молодших читачів. Їм пропонували знайти в книгах сонечко і відтворити його крейдою на доріжці парку. 
Нема в людини місця дорожчого ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла... Під таким гаслом і пройшов краєзнавчий екскурс "Мій край прадавній і сучасний" в бібліотеці філії №4! Бібліотекар ознайомила присутніх з історією села Петрове, та запропонувала прийняти участь у краєзнавчій вікторині.
Музеєм було проведено інтерактивну екскурсію "Таємниці старовинних будинків", в ході якої учасникам повідано цікаві факти та легенди. Захоплюючими моментами стали інтерактивні завдання, одним з яких було складання краєзнавчих пазлів найцікавіших пам'яток архітектури нашого міста - Будинку А. В. Лисенка на території лікарні та адміністративної будівлі на просп. Шкільному. Нова форма проведення екскурсій дозволяє не тільки запам’ятати багато нової інформації, а й весело і з цікавістю провести час в музеї.


Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень