Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Випускний – 2021

Дата: 01.07.2021 13:06
Кількість переглядів: 1204

Фото без описуОстанніми днями червня 2021 року в місті Знам’янка відбулися урочисті заходи з нагоди вручення документів про здобуття повної загальної середньої освіти та нагородження золотими та срібними медалями випускників 2021 року, що стало особливим не тільки для винуватців події, а й для всього міста.

Святкування цьогоріч відбувалися  в закладах освіти, під час проведення яких зі словами привітань та побажань до випускників звернулися посадові особи органів місцевого самоврядування, представники відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради  та керівники закладів загальної середньої освіти, завершивши свої виступи урочистим врученням медалей та свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, а також символічних подарунків на згадку про щасливі та безтурботні роки дитинства.

7 шкіл Знам’янської міської територіальної громади – 159 випускників 11-х класів та 13 відзнак за досягнуті успіхи в навчанні. 

Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» нагороджено:
Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка – 2 учні;
НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» – 4 учні;
НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» – 3 учні;
Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 – 1 учень;
Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 – 1 учень.
Срібною медаллю «За досягнення у навчанні» нагороджено:
НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» – 1 учень;
Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 – 1 учень.

Разом з тим, за особливі успіхи у вивченні окремих предметів, відзначено окремих учнів Похвальними грамотами.

Приємним та пам’ятним моментом для випускників 2021 року залишаться виступи батьків зі щемливими спогадами про перші шкільні кроки та сповнену неймовірними пригодами мандрівку роками шкільного життя. Яскравими, неординарними та  видовищними були виступи випускників та батьків, які мовою танцю говорили про неосяжну любов до своїх дітей, які вже завтра стануть на стежину дорослого життя.

Невимовними емоціями наповнювалися обличчя присутніх під час слів вдячності батькам, першим вчителям, класним керівникам, вчителям-предметникам та адміністрації від самих випускників. Пригадуючи роки шкільного життя,  в погляді кожного сяяла усмішка дитинства. 

Тож, бажаємо вдалих стартів випускникам 2021 року, щасливого польоту просторами дорослого життя та реалізації найсміливіших мрій та задумів!
В добру путь, випускники! 

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень