Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 24.06.2021 11:33
Кількість переглядів: 369

Фото без описуПід головуванням голови Громадської ради Наталії Тишкевич, за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, 19 травня відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
У зборах взяли участь 9 із 14 членів Громадської ради.

На порядку денному розглядалися питання: 

  1. Комунікація влади та громади
  2. Перспектива розвитку ринків Знам'янської міської територіальної громади («Риноктогрсервіс»)
  3. Різне

Під час засідання члени Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради висловили свої пропозиції щодо висвітлення інформації про діяльність міської ради, Фото без описуприйняли рішення щодо звернення до міського голови з пропозицією вивчити питання відновлення радіомовлення в місті та винести це питання на розгляд сесії міської ради. Також під час засідання обговорили питання стихійної торгівлі та облаштування місць для торгівлі на «Ринокторгсервіс».
Наступне засідання громадської ради відбудеться 24 червня 2021 року

Участь у засіданні взяли: секретар міської ради Вікторія Зеленська,заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Зіньковської, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень