Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Літературний квест

Дата: 04.06.2021 12:56
Кількість переглядів: 1189

Фото без описуІ ось знову в бібліотеці – філії №3 відбувся черговий літературний квест . Учасниками якого  стали читачі-учні 6-А та 6-В класу НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст. №2-ліцей».

Умови квесту та його проходження по навігаційній карті були розроблені працівниками бібліотеки. Метою цього квесту було  популяризація читання та реклама бібліотеки.

Перед початком змагань учасники розділилися на дві команди. Кожна команда отримала мапу квестової зони, на якій були позначені зупинки. На цих зупинках учасників чекали завдання для команд.

Квест розпочався! Юні літературознавці з величезним азартом поринули в пошукові лабіринти. Обидві команди мали пройти одні й ті ж зупинки, але рухалися різними маршрутами. Для кращої орієнтації в пошукових лабіринтах команди супроводжували координатори. Ними були бібліотекарі.

Здійснюючи зупинки на маршруті, учасники з великою цікавістю та ентузіазмом давали відповіді на запитання і отримували своєрідні ключі ( ключову фразу).

Таким чином бібліотекарі розкрили дітям-користувачам різноманітні можливості  бібліотеки-філії №3 у поєднані активного відпочинку з набуттям нових знань. Було дуже приємно бачити зацікавленість читачів-пошуковців у квесті та книгах з різних напрямків знань. 

Квест показав, що вчитися – це весело та круто! І не завжди потрібно для цього сидіти за партами. Можна ось так в бібліотеці, в формі змагань, відкривати для себе щось нове. Квест - це чудова можливість весело та з користю провести час в бібліотеці з друзями, однокласниками, та й просто з чудовою компанією.

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень