Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді відбувся обласний фестиваль з брейк-дансу

Дата: 30.05.2021 10:58
Кількість переглядів: 1074

Фото без описуЦьогоріч заходи до Дня захисту дітей у Знам’янській міській територіальній громаді вражають своєю різноманітністю. І до таких приємних сюрпризів долучився і обласний фестиваль з брейк-дансу, який відбувся за підтримки Знам’янського міського голови Володимира Сокирка і вперше проходив у нашій громаді.

Вже з самого ранку до міського парку відпочинку почали прибувати команди-учасниці з міста Кропивницького, Олександрії і навіть з Вознесенська. 

- Учасники будуть змагатися між собою у різних вікових категоріях. Оцінювати їх буде професійне жюрі, -  зазначає організітор фесту, керівник школи брейк-дансу і хіп-хопу "Mix of Steps" Олександр Сірий і додає - Сьогодні тут зустрілися молоді дівчата і хлопці різні за майстерністю, віком однак їх об’єднує одне – любов до вуличних танців та драйвових бітів. 

Присутній на заході Знам’янський міський голова побажав успіху учасникам.
- Ще кілька десятків років тому заняття брейк-дансом здавалося хобі і таке захоплення дітей викликало здивування, а тепер – брейк-данс попередньо доданий до програми літніх олімпійських ігор у Парижі 2024 року. Приємно, що тепер і наша громада долучається до всесвітнього руху брейкінга і двічі приємніше,  що серед досвідчених гостей сьогодні виступає і наша Знам’янська команда. Бажаю кожному з учасників проявити себе на найвищому рівні і звісно ж отримати максимум задоволення від фестивалю.

З вітальними словами до присутніх звернулися і секретар міської ради Вікторія Зеленська і керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова.

За словами організаторів, найважче довелося судді, адже нелегко бути об'єктивним та неупередженим, коли на очах діти танцюють так, як зможе не кожен дорослий. А присутні на заході глядачі були просто зачаровані фантастичним міксом плавних і різких рухів, неймовірними комбінаціями, емоціями та видовищністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень