Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На Знам’янщині відбулася зустріч з волонтером пробації

Дата: 19.05.2021 11:21
Кількість переглядів: 432

Фото без опису18 травня, на території Храму Преподобного Сергія Радонезького відбулася зустріч начальника Знам’янського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області Марини Марули з волонтером пробації Василем Мазурком. 

Протягом ось трьох з половиною років пліч-о-пліч персонал пробації здійснює свою діяльність  з волонтером пробації Василем Мазурком, який є благочинним Знам’янського округу митрофорним протиієреєм настоятелем Храма Преподобного Сергія Радонезького.

Протягом зустрічі обговорено співпрацю та обов’язковість посилення соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації задля уникнення росту повторної злочинності. 

Марина Марула, користуючись нагодою,  надала додаткову консультацію щодо здійснення волонтерської діяльності. 

Знам’янський МРВ має двох волонтерів, які здійснюють соціально-виховну роботу з засудженими особами – Василь Мазурок та Михайло Яровий. 

Основним завданням волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведення з ними соціально-виховної роботи. 

Бути волонтером пробації – це доволі відповідальне рішення, яке має бути свідомим та добре обдуманим, адже така діяльність є специфічною та дуже відповідальною, оскільки заключається в спілкуванні з особами, які вступили в конфлікт з законом та є засудженими за вчинення різного роду злочинів.

Тому, якщо в громадськості Знам’янщини виникне бажання допомагати працівникам органу з питань пробації… Ласкаво просимо!

Особи, яких зацікавила дана інформація можуть  звертатися за адресою: 
м. Знам’янка, вул. Героїв Крут, 9 (2 поверх) до начальника відділу 

Марина Марула, 
начальник Знам’янського МРВ
філії ДУ «Центр пробації» 
в Кіровоградській області  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень