Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська міська територіальна громада єдина з Кіровоградщини, яка отримала грант на реалізацію Програми розвитку локальних ініціатив 2021

Дата: 21.05.2021 14:47
Кількість переглядів: 1144

Фото без описуВперше за сприянням міської влади та Знам’янського міського голови Знам’янська міська територіальна громада візьме участь у Програмі розвитку локальних ініціатив 2021 для територіальних громад 5 областей України!

Фонд «Об’єднання» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program відібрав  громади Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Кіровоградської областей на  участь у програмі розвитку локальних ініціатив 2021.

-    Ми спільно робимо дуже хорошу справу, і я впевнений в тому, що співпраця Знам’янської міської територіальної громади з Міністерством закордонних справ Чеської Республіки в Україні, фондом "Об’днання"  стане ще одним прикладом позитивних змін в нашій громаді, - говорить Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Автор грантової заявки, начальник відділу інфраструктури та інвестиційного розвитку Ігор Учанєв зазначає, що Знам'янська міська територіальна громада єдина з Кіровоградщини, яка цього року візьме участь у програмі!

У рамках програми передбачається ряд заходів, націлених на розвиток відібраних громад через партисипативні (учасницькі) підходи вивчення локальних проблем, інвентаризацію ресурсів, та проведення конкурсу грантів.

Подано важливі критерії відбору Знам'янської ТГ:

  1. Готовність ОТГ активно брати  участь в усіх заходах програми, залучати знам'янчан  до процесу та інформувати про хід співпраці та реалізації програми.
  2. Сформовано  у громаді ініціативну робочу  групу з числа представників органів влади, місцевого самоврядування/комунальних установ та жителів, активних громадян, для участі у програмі
  3. Готовність проведення сформованою робочою групою в ОТГ партисипативних досліджень та інвентаризації ресурсів відповідно до складеного плану дій під час тренінгу програми.
  4. Готовність ОТГ виділити 100 тис. грн на конкурс грантів, який буде проводитися у громаді. До цих 100 тис. грн ми додамо ще 100 тис. грн, і таким чином, загальний бюджет грантового конкурсу у громаді стане 200 тис. грн. На ці кошти у громаді буде підтримано 4 проєкти соціальної дії, які будуть реалізовані до кінця року.

Вітаємо Знам'янську територіальну громаду і всіх знам'янчан з першим успіхом участі у  грантових заявках  у 2021 році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень