Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міськї ради

Дата: 16.04.2021 14:54
Кількість переглядів: 434

Фото без описуПід головуванням голови Громадської ради Наталії Тишкевич, за участі секретаря міської ради Вікторії Зеленської, начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Зіньковської, головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталія Зайченка 14 квітня відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

У зборах взяли участь 11 із 14 членів Громадської ради.

На порядку денному розглядалися питання щодо дорожньої карти при лікуванні хворого; стану використання коштів, виділених з міського бюджету на міську лікарню ім. Лисенка в 2019-2020 р.р;  Громадського бюджету Знам’янської міської територіальної громади.

3 питання першого порядку денного виступив директор КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренка, який поінформував громадськість про наступне:
як ведеться прийом хворих сімейними лікарями, навантаження сімейного лікаря;
яким чином забезпечується зв'язок між хворими та сімейними лікарями;
мінуси та переваги лікування хворого вдома.

Зокрема Руслан Пушкаренко зазначив, що не вистачає лікарів. 
-    На сьогоднішній день підписано 4000 декларацій. Але ще багато залишилося тих хто не підписав угоду з лікарем. На обслуговування одного пацієнта надається 15 хвилин . Протягом місяця, згідно рішення сесії міської ради, первинка займе два поверхи поліклініки за адресою: вул. Гагаріна,27. Тоді плануємо відокремити прийом хворих на COVID-19, щоб запобігти поширенню інфекції. Лікуватися багатьом доводиться вдома, тому що денний стаціонар у зв’язку з COVID-19 закрито.

3 питання другого порядку денного «Стан використання коштів, виділених з міського бюджету на міську лікарню в 2019-2020 р.р.» виступив в.о. директора КНП  «Знам'янська міська лікарні ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради І.Муравський, який проінформував про забезпечення міської лікарні необхідним обладнанням та лікарськими засобами та відповів на питання:

-    Чому припинено поточний ремонт інфекційного відділення по вул. Михайла Грушевського, 15?
-    Скільки коштів виділено та скільки витрачено на закупівлю медичного обладнання в 2019-2020 р.р.?
-    Скільки коштів заробила лікарня за надання медичних послуг населенню?
-    Яке обладнання було закуплено медичним закладом за 2019-2020 р.р?
-    Скільки коштів зароблено на кожному медичному обладнанню за 2019-2020 р.р?
-    Який пробіг реанімобіля та яка наявність його комплектації на 01.04.2021р ?

По третьому питанню порядку денного «Про громадський бюджет» проінформувала секретар міської ради Вікторія Зеленська, яка зазначила, що на реалізацію громадського бюджету планується виділити 0,3% від міського бюджету.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень