Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сім’я – це найбільша цінність у житті людини!

Дата: 14.05.2021 15:35
Кількість переглядів: 1114

Фото без описуУ останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає надзвичайно світлі, теплі  свята – День матері та Міжнародний день сім’ї.

Такими словами було відкрито захід присвячений добрим родинним святам.

На свято були запрошені родини загиблих учасників АТО, багатодітні родини, та родини опікунів якім небайдужі долі малюків, що залишились без батьків. 

Зі сцени лунали добрі та щирі слова привітань. Вихованці та фахівці Палацу культури, Центру дитячої та юнацької творчості, Дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка підготували зворушливу концертну програму. 

Міський голова Володимир Сокирко наголосив про важливість виховання дітей у дружній родині, збереженні сімейних цінностей та традицій.

- Дорогі наші жінки, любі наші матері! Нещодавно вся Україна святкувала День матері. У цілому світі вірою і гідністю вважається подяка матері за життя, старання, самопожертву. Дорогі матері! Прийміть слова вдячності, любові та пошани! Сьогодні ми святкуємо День родини, адже родина, віра в Бога, повага до матері та батька споконвічні цінності українського народу. Саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм. У родині відчуваємо що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок та добро. Вітаю вас з родинним святом та бажаю радості, щастя, здоров’я, мирного неба і благополуччя у ваших родинах, - підкреслив очільник громади.

За відповідальне ставлення до виконання обов’язків щодо створення належних умов для проживання, навчання, фізичного та духовного  розвитку  дітей та з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї було оголошено Подяки Знам`янської міської ради:  

  • Стрельцовій Вірі Сафронівні; піклувальнику;
  • Страхановій Ганні Володимирівні; опікуну;
  • Флоренцевій Світлані Григорівні; опікуну;
  • Савченко Анні Вікторівні, багатодітній матері;
  • Сіріченко Галині Олексіївні багатодітній матері.

Нагороджені, крім гарного святкового настрою, отримали від міського голови квіти та подарунки.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень