Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні були присвячені різноманітні спортивні змагання

Дата: 12.05.2021 10:14
Кількість переглядів: 1188

Фото без описуСвято Перемоги у Знам’янці було насичене спортивними подіями. До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні були присвячені різноманітні спортивні змагання. Адже спорт – це, насамперед – воля до перемоги.

Як завжди, головною подією стали  Всеукраїнські змагання з велоспорту присвячені Дню Перемоги, велогонка, яка тривала три дні. На змагання приїхали  15 команд (120 учасників) з різних куточків України: Дніпро, Миколаїв, Нікополь, Кривий Ріг, Кременчук, Кропивницький, Олександрія, Кам’янське, Горішні Плавні, Новгородка, Соколівська ОТГ, Суботці). Зауважимо, що цього року велогонка була ювілейна – 25-а.  

Вихованці Знам’янської КДЮСШ вибороли такі перемоги: серед юнаків Арсеній Щуров –  ІІ місце, Дмитро Ємченко – ІІІ місце, серед молодших юнаків Максим Трохимчук – ІІ місце, Максим Кікоть – ІV місце, Іван Кононенко – VІ місце. До змагань готували команду тренери-викладачі Знам’янської КДЮСШ Сергій Кошевой та Інна Хріпта.

9-го травня, біля Обеліску слави велосипедистів вітали та нагороджували міський голова Володимир Сокирко, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко та начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська. 

Організатор змагань, тренер з велоспорту Сергій. Кошевой подякував міському голові за підтримку велоспорту в місті, а також висловив щиру вдячність медперсоналу комунального некомерційного підприємства "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" (кер.Руслан Пушкаренко) та поліції (кер.Сергій Стешенко) за супровід та професійне обслуговування змагань. 

На нагородження велоспортсменів завітали представники ГО «Боксерський клуб надія країни» на чолі з тренером Кареном Асланяном. Учасники клубу поклали квіти до обеліску Слави.

Вболівальників футболу порадувала захоплива та видовищна гра команди «Локомотив-Вікторія» з суперниками команди «Олімпік» м.Кропивницький. Перемога знам’янчан з рахунком 1:0 порадувала чисельних вболівальників та додала впевненості гравцям. Переможний м’яч забив Михайло Фарбанець. А взагалі гра була напружена та цікава. Здається, що задоволення від матчу отримали і глядачі, і самі гравці.

Безпосередньо у День Перемоги, у звичному затишку клубу «Біла тура» відбувся традиційний турнір з шахів у якому І місце виборов Максим Ковальчук, ІІ місце – Руслан Толкущий, а ІІІ місце – Матвій Борзенко. 

Крім змагань, що проходили у Знам’янці, наші спортсмени взяли участь у змаганнях  і за її межами. Гандболісти Вибороли ІІ місце у Чемпіонаті області серед ветеранів у м.Кропивницький, а ФК «Локомотив» зіграли  в нічию в рамках Чемпіонату Кропивницького району з футболу. 

Хочемо подякувати всім організаторам та учасникам спортивних подій у нашій громаді. 

Відділ молоді  та спорту 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень