Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 04.02.2021 10:36
Кількість переглядів: 1226

Фото без описуПід  головуванням  секретаря міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Члени оргкомітету детально обговорили виконання плану заходів, визначили персональну відповідальність за їх підготовку, обмінялися думками щодо важливості вшанування подвигу воїнів-інтернаціоналістів та патріотичного виховання підростаючого покоління.

Згідно плану проведення заходів:

·15 лютого в усіх церквах міста відбудуться молебні за загиблими воїнами.

     Поминальна панахида за загиблими воїнами – учасниками бойових дій відбудеться об 11.00 церкві Преподобного Сергія Радонезького (вул. Трудова, 14);  

·    об 11.50 - покладання  квітів до меморіального комплексу  «Пам’яті воїнів Афганістану».

Об’їзд сімей загиблих воїнів та вшанування пам’яті могил загиблих учасників бойових дій відбудеться 14 лютого .

-    Ніщо і ніхто не в змозі виміряти глибину людських трагедій, психологічних потрясінь, що спіткали людей, які пройшли цей складний життєвий шлях. Тому наш обов’язок сьогодні – створення належних умов для соціального захисту воїнів-Фото без описуінтернаціоналістів та їх сімей. Маю велику надію, що це добре розуміє підростаюче покоління, наша молодь, - зазначила секретар міської ради Вікторія Зеленська.

У засіданні взяли участь:  начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Зіньковська, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко, голова міської Спілки ветеранів війни в Афганістані Микола Фесюн та  заступник голови Олександр Мазур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень