Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями житлових будинків, де проживають особи, що відносяться до групи підвищеного ризику

Дата: 15.01.2021 15:43
Кількість переглядів: 1344

Фото без описуЗ метою попередження пожеж у житловому секторі  рятувальники, поліцейські та соціальні працівники здійснили обходи житлових будинків,  де мешкають особи, що відносяться до групи підвищеного ризику. 

З два тижня 2021 року на території м.Знам’янка та Знам’янського району виникло 5 пожеж на яких 2 людини загинуло. Основні причини виникнення пожеж – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні й експлуатації пічного опалення, при користуванні електричними побутовими приладами, паління у ліжку, необережне поводження громадян з вогнем. З метою попередження пожеж у житловому секторі рятувальники продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу та навчати  населення правилам безпечної життєдіяльності.

15 січня працівники Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з співробітниками Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, представниками територіального центру соціального обслуговування м.Знам’янка  здійснили у м.Знам’янка обходи житлових будинків, де мешкають особи, що відносяться до групи підвищеного ризику: самотні громадяни похилого віку, багатодітні родини, особи з обмеженими можливостями та ті, що потребують соціальної підтримки. Учасники рейду звернулись до громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Рятувальники дали рекомендації, які порушення слід негайно усунути, щоб не виникло пожеж та як діяти у випадку надзвичайної події, за яким номером викликати пожежно-рятувальний підрозділ, а також вручили застережні листівки.

Начальник міськрайвідділу Управління 
Владислав Ларіонов


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень