Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Запрошуємо до участі у загальноміському проєкті "Знам’янка - це МИ!"

Дата: 14.01.2021 16:27
Кількість переглядів: 1546

Фото без описуПравду кажуть, що місто розквітає саме завдяки його енергійним, ініціативним і талановитим мешканцям. Так, звісно ,люди нашої громади неодноразово прославляли її на обласному, державному і міжнародного рівнях. І ми цим пишаємося!!!

Але як багато ми знаємо про мешканців нашого міста? Чи відомо нам про їх захоплення, власні перемоги і цікаві хобі? Ніколи не замислювалися, що можливо саме ваш сусід, колега по роботі чи просто знайомий пише неймовірно гарні вірші, книги, музику чи створює прекрасні витвори з дерева, металу, глини або активно займається бойовими мистецтвами, hand made, квіткарством, виноградарством, бджільництвом …

Фото без описуІ саме для того, щоб ближче познайомити вас з життям таких знайомих незнайомців, міська рада оголошує про початок проєкту "Знам’янка – це МИ!".

Тому звертаємося до вас, шановні мешканці Знам’янської громади, надсилайте свої пропозиції щодо майбутніх талановитих особистостей зазначеного проєкту на електронну пошту секретаря міської ради Вікторії Зеленської - v_zelenska@zn-rada.gov.ua

чи відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю - vnutr_pol@zn-rada.gov.ua.

Дана інформація буде висвітлена на сайті міської ради та на сторінці у соціальній мережі Facebook.

А з яких особистостей ми розпочинаємо проєкт ви дізнаєтеся вже зовсім скоро…

Також в рамках цього проєкту відбулася зустріч секретаря міської ради Вікторії Зеленської з журналістами обласного видання "Вісник Кіровоградщини" (гол. редактор Богдан Дроздов). 

У ході зустрічі домовилися про подальшу співпрацю у висвітленні творчого життя талановитих знам’янчан на шпальтах газети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень