Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова п’ята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 11.01.2021 16:22
Кількість переглядів: 1330

Фото без опису22 січня 2021 року о 09.00 год, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 11 січня 2021 року № 2 "Про скликання  чергової п’ятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергова п’ята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про затвердження Програми розвитку земельних відносин в Знам’янській міській територіальній громаді Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки.
Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».
Про затвердження Положення про постійні комісії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
Про затвердження плану  роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII на 2021 рік.
Про затвердження Положень про органи самоорганізації населення – будинкові, квартальні та вуличні комітети та переліку територій, у межах яких вони діють.
Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Знам'янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради.
Про  надання згоди КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на продовження дії договору оренди приміщення під розміщення  аптечного пункту ПрАТ «Ліки  Кіровоградщини».
Про  надання згоди КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на продовження дії договору оренди приміщення під розміщення  цілодобового аптечного пункту ПрАТ «Ліки  Кіровоградщини».
Про затвердження Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
Про передачу майна комунальної власності на праві оперативного управління комунальному  некомерційному підприємству «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної  допомоги».
Про визначення  переліку підприємств, установ,  організацій, що надають соціально важливі послуги населенню. 
Про передачу майна комунальної власності в оперативне управління виконавчому комітету Знам’янської міської ради.
Про прийняття нерухомого майна - будівель Знам’янської Другої селищної ради у комунальну власність Знам’янської міської територіальної громади в особі Знам’янської міської ради.
Про продовження дії договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка з управлінням соціального захисту населення.
Про продовження дії договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка із Знам’янською міською Організацією ветеранів України.
Про надання Знам’янській районній державній адміністрації в оренду частини адміністративної будівлі та гаражів по вул. Михайла Грушевського,17.
Про надання Знам’янській районній раді в оренду частини адміністративної будівлі по вул. Михайла Грушевського,17.
Про надання фінансовому управлінню Знам’янській районній державній адміністрації в оренду частини адміністративної будівлі по вул. Михайла Грушевського,17.
Про прийняття Петрівської бібліотечної філії та її майна у комунальну власність Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області.
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2021 рік ( ПраТ «ВФ Україна»).
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2021 рік (АТ КБ «ПРИВАТБАНК»).
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2021 рік ( «Танцювальний клуб «Лейла»).
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2021 рік (АТ ПрАТ «Київстар»).
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2021 рік (ФОП Н.Паламарчук).
Про хід виконання міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2019-2021 роки за звітний період  2020 року.
Про хід виконання Міської програми «Обдарована молодь  - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2019-2020 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи за 2020 рік.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність СТЕПАНОВУ Ю.С.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність КОНДРАТЬЄВУ С.С.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ЧОРНІЙ О.О.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність АНТОНЮКУ І.С.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ВЕРБІ С.І.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ВОЛОШИНУ Ю.О.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЗАПАРЕНКУ Г.Г.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність МОЙСЕЄНКУ Ю.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛОПАТІ М.І.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ВОВКОДАВ Л.О. та НІКОЛАЄВІЙ А.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГАНІЧУ І.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГОЛОВКУ В.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДЖАНФЕДЖІ Р.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ІЛЛАРІОНОВУ Ю.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОРЖ О.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОРНІЄНКО М.Г.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЛЕМЕЩУК М.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність МАРЧУКУ М.А. та МАЄВСЬКОМУ В.Я.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ОЛЕКСЕНКО А.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність СИДОРЕНКУ А.А.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ФУНТІКОВІЙ Н.А.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність АХРАМЄЄВУ С.Ю.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БАБИЧ Ю.В.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БЕВЗУ Ю.Л., БЕВЗ Т.І. та САЄНКО Л.Ю.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГРИЩЕНКУ Д.В.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДАВИДОВІЙ І.С.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДАЦЕНКО Н.Г.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОВАЛЕНКУ В.П.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЛУНЯЧЕНКО О.Ю.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність НАЙДЬОНОВУ С.П.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПИРОГОВІЙ Г.В.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність РИМАРЧУКУ В.М.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність СІРІЧЕНКО В.О.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ШИШАЄВІЙ О.Я.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ФОМКІНІЙ В.І.
Про внесення змін до пункту 9 рішення Знам’янської міської ради від 23 травня 2003 року № 354.
Про внесення змін до пункту 2 додатку до рішення Знам’янської міської ради від 23 січня 2005 року № 505.
Про внесення змін до пункту 3 рішення Знам'янської міської ради від 23 грудня 2003 року №486.
Про вилучення земельної ділянки у ІВАНОВОЇ Л.І.
Про надання  дозволу  на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.
Про відмову в наданні дозволу  на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КЛІМОВУ В.С.
Про продовження терміну дії договору оренди землі ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ».
Про продовження терміну дії договору оренди землі ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ».
Про продовження терміну дії договору оренди землі ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ».
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) ТОВ «Знам'янський торгівельний комплекс «Відродження».
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(для подальшого заключення договору оренди землі)ГАЛИЦЬКОМУ В.Ю.
Про надання в оренду земельної ділянки ГАЛИЦЬКІЙ О.В.
Про вилучення земельної ділянки у Головного управління статистики у Кіровоградській області.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки в оренду ГНЕННОМУ Є.І.
Про вилучення земельної ділянки у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ».
Про прийняття у комунальну власність Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
Про депутатські запити.

Різне. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень