Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергова четверта сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 11.01.2021 14:50
Кількість переглядів: 1175

18 січня 2021 року о 09.00 год, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 11 січня 2021 року № 1 "Про скликання  позачергової четвертої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться позачергова четверта сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про звернення депутатів Знам`янської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості  зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення.     
Про затвердження на посаду старости Знам’янської міської територіальної громади ( селище міського типу Знам’янка Друга, село Водяне).
Про затвердження на посаду старости Знам’янської міської територіальної громади (село Петрове, село Сокільники, село Новоолександрівка).
Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень