Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Для сплати збору до Пенсійного фонду – нові рахунки!

Дата: 06.01.2021 08:36
Кількість переглядів: 1504

Купівля нерухомості чи автомобіля – завжди очікувана, приємна та хвилююча подія. І тут головне – нічого не забути! Наприклад, при оформленні покупки до Пенсійного фонду України необхідно сплатити збір на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Увага! З 1 січня 2021 року почали діяти нові рахунки для обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ). 

Рахунки обліку надходжень щодо збору під час набуття права власності на легкові автомобілі (ККДБ 24140300) за посиланням: https://goo-gl.su/lTZQHtH

Рахунки обліку надходжень щодо збору з операцій придбавання (купівлі-продажу) нерухомого майна (ККДБ 24140500) за посиланням: https://goo-gl.su/Kose8

(Нові рахунки запроваджено в зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України згідно постанови ВРУ від 17.07.2020 № 807-ІХ “Про утворення та ліквідацію районів”, та до ст.4 ЗУ від 08.07.2010 № 2464-VI “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (зі змінами та доповненнями)).

Сніжана СОЛОВЕЙ, 
начальник фінансово-економічного управління 
головного управління Пенсійного фонду України 
в Кіровоградській області    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень