Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України

Дата: 21.11.2020 11:02
Кількість переглядів: 1165

Фото без описуДень Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та Свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців. Ми вчергове довели, що здатні згуртуватися навколо великої мети – свободи і незалежності.

Сьогодні, 21 листопада,  представники міської влади поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям,загиблим за свободу та незалежність України» та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО.
Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.
   
 ... Минуть роки…
 Відлетять у вічність…
 Але пам’ять про Героїв не згасне, які загинули за цілісність, гідність і свободу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень