Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали ювіляра

Дата: 14.09.2020 16:27
Кількість переглядів: 1535

Фото без описуЮвілеї бувають різні. От і напередодні, свій ювілей - 35-річчя, відзначив Бакаєв Дмитро Ігорович  - секретар житлового будинку №6-А по пров. Транспортному, що входить до складу  будинкового  комітету №16 в м. Знам’янка. 

Секретар міської ради Наталія Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко від міського голови Сергія Філіпенка, Знам’янської міської ради та себе особисто завітали до Дмитра з привітаннями. 

Секретар міської ради у своєму вітанні побажала ювіляру всього найкращого! Прийміть наші вітання з днем народження! Бажаємо з роками тільки міцнішати і вдосконалюватися, з кожним днем свою мрію втілювати в реальність, своє Фото без описуслово перетворювати в дію, а важливу мету — в досягнення! Здоров’я, любові, життєвої сили та енергії, всіх благ і успіхів. Хочемо побажати всього самого найкращого, щоб життя було осяяне щастям і радісними моментами. Нехай чекають попереду дні, повні сонячного світла.

Бажаємо підкоряти одну вершину за іншою, досягати поставлених цілей. І звичайно ж, бажаємо простого сімейного щастя, любові і розуміння!

Подякували ювіляру за почуття відповідальності та роботу на громадських засадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень