Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 30.10.2018 16:59
Кількість переглядів: 494

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 24 жовтня 2018 року відбулося профільне засідання постійної комісії під час якого було здійснено аналіз фінансування бюджетних установ за 3 квартал 2018 року та проведено організаційні заходи щодо підготовки до розгляду та затвердження міського бюджету на 2019 рік. 

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації: заступника міського голови – начальника фінансового управління Г. Лихоти, головних розпорядників коштів.

За результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи інформацію керівників закладів та установ, пропозиції депутатів міської ради, фінансового управління, за підсумками роботи, членами постійної комісії в процесі роботи надано рекомендації до змісту питань порядку денного, що розглядалися. 

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.Мороз, О.Рубан, М.Терновий, В.Мацко, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів  С. Гребенюк, заступник міського голови - начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради, головні бухгалтери бюджетних установ.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень