Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 31.05.2019 16:57
Кількість переглядів: 443

Фото без описуПід головуванням  міського голови Філіпенка  Сергія Івановича 30 травня  пройшло позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого був винесений та затверджений  проект  рішення «Про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час проведення  позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року».

З метою  визначення  місць  для  розміщення матеріалів  передвиборної   агітації   під час проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року рішенням виконавчого комітету  визначені  місця  для розміщення  матеріалів  передвиборної агітації    на  стендах та в агітаційних палатках.

Фото без описуРекомендовано  голові Знам’янської Другої селищної ради   до  03 червня 2019 року обладнати місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації по вул. Перспективній, 56 та вул. Перспективній, 51  у смт. Знам’янка Друга.

Відділу  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  доручено спільно з окружною та дільничними виборчими комісіями по виборах  народних депутатів України провести роботу з керівниками міських організацій політичних партій про дотримання порядку розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень