Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян

Дата: 30.08.2018 16:52
Кількість переглядів: 423

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови Загородньої В.Г. відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян.  

Цей напрямок роботи є одним із пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету. Відділом загальним, контролю та роботи із зверненнями громадян встановлений суворий контроль за дотриманням термінів розгляду звернень громадян, якістю та повнотою відповідей заявнику. 

На засіданні заслухано інформацію щодо стану розгляду заяв мешканців міста в управлінні містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Виконуючий обов’язки начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Усатенко С.В. доповів про стан розгляду звернень громадян, що надійшли до Управління. Так у 2018 році до Управління звернулось 236 осіб, з числа мешканців міста. На Урядову гарячу лінію та до Кіровоградського обласного контактного центру надійшло 43 звернення.

По кожному зверненню надано консультаційну допомогу особисто заявникам, роз’яснено законодавчі норми вирішення проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень