Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій міської ради

Дата: 20.09.2018 16:41
Кількість переглядів: 451

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), та з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко). 

Комісії розглянули питання, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у вересні поточного року. На запитання членів постійних комісій відповідали відповідальні виконавці.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2018 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів. Галина Вікторівна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх, а також повідомила про необхідність внесення змін та доповнень до запропонованого проекту рішення.

Фото без описуПід час розгляду питань «Про встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території  м. Знам'янка на 2019 рік», «Про встановлення ставок єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території  м. Знам'янка на 2019 рік» та «Про встановлення туристичного збору  на території  м. Знам'янка на 2019 рік», пропозиції щодо змін до проекту рішення надав голова постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Луц. Пропозиції були підтримані та рекомендовані для розгляду на сесії.

По закінченню засідання постійних комісій, головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацком було представлено на розгляд, звіт про роботу очолюваної ним комісії  за період з січня по серпень 2018 року. За результатами обговорення, надано рекомендації щодо винесення проекту рішення «Звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення за січень-серпень 2018 року» на розгляд міської ради у вересні поточного року, як внутрішньо-організаційного акту, відповідно до вимог Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання в новій редакції.

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Філіпова, С.Бойко, В.Мацко, І.Зіньковська, О.Тітарєв, О.Луц, С.Каратєєв, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський.  

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.        

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень