Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

УВАГА! Людей просять не панікувати.

Дата: 10.01.2019 16:09
Кількість переглядів: 501

Фото без описуЗ 15 січня розпочне свою роботу абонвідділ Знам’янського УЕГГ. Про те, які там вишикуються черги, навіть страшно подумати. Адже багато людей сплатили за спожитий в листопаді газ на початку грудня. А на той час ДП “Центргаз” вже втратило право придбання природного газу для побутових споживачів. Постачанням газу з 1 листопада 2018-го займається ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України””.

Як же повернути сплачені за листопад у грудні кошти? Про це ще місяць тому розписали чи не всі ЗМІ. Переповіли також і про те, які страшенні черги вишикувалися в обласному центрі наприкінці минулого року. Та ось почалися свята, абонвідділи по всій області припинили свою роботу. Вони її мають розпочати знову за кілька днів. Щось змінилося за цей час
- Якщо вам треба терміново повернути гроші, зверніться із заявою до Центру обслуговування споживачів у м. Кропивницькому, - відповіли нам на “гарячій лінії” газопостачальної компанії. - Якщо можете зачекати, то зачекайте. Зараз розробляється програма повернення коштів без втручання абонента. Приміром, отримувачам субсидій гроші можуть автоматично надійти на їхні рахунки наприкінці опалювального сезону. Отримають свої гроші й ті, хто сплачує без субсидії за газ. Кошти нікуди не дінуться, не хвилюйтесь!
- Так, нам часто телефонують знам’янчани, висловлюють своє обурення, - говорить начальник Знам’янського УЕГГ Олег Казмірчук. - Але ж нашої вини в цій ситуаціі немає... Будемо приймати всіх, хто звертатиметься до абонвідділу. Зрозуміло, що швидко обслужити споживачів і міста, і району неможливо..

номери “гарячої лінії” газопостачальної компанії 
0445370554
0800215515


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень