Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Щодо розвитку медицини нашого міста

Дата: 17.08.2020 14:15
Кількість переглядів: 1845

Міська влада  і громада міста зацікавлені в тому, щоб медичне обслуговування в Знам'янці піднялося на якісно-новий рівень, щоб лікування було доступне, професійне, зручне для кожного мешканця.

Велика увага приділяється придбанню новітнього діагностичного та лікувального обладнання, підвищенню фахового рівня медперсоналу. І в цьому сенсі вже є певні позитивні зрушення.

 06 серпня поточного року до КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради з Києва привезене та встановлене у підготовлені кабінети нове діагностичне обладнання,  придбане за кошти міського бюджету.

Тепер в лікарні є устаткування для операційних блоків:  Колоноскоп  «Гнучкий відеоколоноскоп,  багаторазовий та Бронхоскоп  «Гнучкий відеобронхоскоп» виробництва Olympus Corporation. Нове обладнання оснащене потужною та чіткою фото- і відеофіксацією, що дає змогу досконало дослідити органи та виявити захворювання на ранній стадії.

Спеціалісти фірми-постачальника докладно розповіли та показали лікарям Ігорю  МУРАВСЬКОМУ  та  Сергію  ПЕЧЕНОМУ всі нюанси роботи на новому діагностичному обладнанні. Крім того, фірма-постачальник запросила лікарів вдосконалити свою фаховість на   курсах підвищення кваліфікації у  місті Києві.

Мешканці нашої громади матимуть змогу пройти обстеження на новому обладнанні безкоштовно,  за направленням від сімейного лікаря та профільних спеціалістів.

В орендованому приватною виробничою фірмою «Ацинус» приміщенні ІІ корпусу лікарні закінчується установка спірального комп’ютерного томографу.

Хвороби  системи кровообігу займають І місце серед причин смертності населення. На сьогодні ми маємо кардіологічне відділення, яке відповідає стандартам надання кардіологічної допомоги. Персонал відділення має необхідні  навички  для реалізації кардіологічної допомоги в повному обсязі та має великий потенціал. Нещодавно до кардіологічного відділення прийнято лікаря-інтерна  Олега КРИВОЗУБА. Ідучи  назустріч  побажанням містян та на прохання особисто міського голови,  до відділення повернувся лікар-кардіолог Сергій САВЧЕНКО.

З  метою підвищення рівня зручності при наданні  послуг хірургічним та травматологічним пацієнтам, розпочато ремонт перев’язувального кабінету, який розміщуватиметься біля кабінету травматолога № 14 у ІІ корпусі лікарні (колишній кабінет інформаційно-аналітичного відділу).

Отже, сприяння і співпраця міського голови, депутатського корпусу та керівництва лікарні надають життєві сили до розвитку медицини нашого міста. 

 

 

В.о. директора                                               Петро ІВАНОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень