Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася товариська зустріч з футболу на Кубок міського голови, присвячену Дню міста Знам’янка

Дата: 05.08.2020 13:45
Кількість переглядів: 1950

Фото без описуУ зв’язку із дотриманням карантинних заходів, вболівальники, нажаль, не мали можливості насолодитися улюбленим видовищем – футболом. І хоч всі ми знаємо, що краще один раз побачити, чим сто разів послухати, розповім вам про товариську зустріч з футболу на Кубок міського голови, присвячену Дню міста Знам’янка. 

В змаганнях взяли участь дві команди: «Локомотив» (капітан Олександр Замуренко) та «Будівельник» (капітан Микола Грабовський) –  до складу яких увійшли переважно ветерани знам’янського футболу.

Не зважаючи на те, що у складі команд грало багато ветеранів, гра була досить динамічна, з великою кількістю гострих та напружених моментів.

Звичайно, привітати та підтримати гравців прийшов міський голова Сергій Філіпенко і, не втримався від того, щоб не вийти на поле у складі команди «Локомотив». І не даремно! Цей  вихід був результативний, адже саме Сергій Іванович відкрив рахунок матчу, забивши  гол у ворота суперника з одинадцятиметрової позначки. 

Перший тайм завершився із рахунком 4:0, ще три голи забив Станіслав Мірошниченко. У другому таймі «Будівельник» заграв більш активно і відіграв два голи, автором яких став Валентин Сізов. Гравці продемонстрували і  наполегливість, і витримку, і взаємоповагу, і, звичайно, волю до перемоги.

Як завжди на висоті була суддівська колегія у складі Станіслава Бичкова, Олексія Шмалька та Валерія Леня. Медичне обслуговування проводив Олександр Лебедев, та, на щастя, травматизму не було.

Традиційно, після матчу відбулася церемонія нагородження. Сергій Філіпенко подякував ветеранам футболу за популяризацію футболу, зауваживши що футбол – це можливість  відволіктися від повсякденних турбот і поринути у той світ, де багато здорового азарту, де у запеклому двобої виборюється перемога. 

На згадку учасники змагань зробили колективне фото.

Попре невелику кількість вболівальників, на стадіоні лунала музика, вирувала справжня атмосфера спортивного свята, присвяченого улюбленому місту ЗНАМ’ЯНКА!

Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень