Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Випуск 2020 учнів Знам’янської дитячої музичній школі ім. М.В. Лисенка

Дата: 30.06.2020 13:54
Кількість переглядів: 1324

Фото без описуЦьогорічний випуск 2020 учнів Знам’янської дитячої музичній школі ім. М.В. Лисенка  відбувся в умовах дистанційного навчання та карантинних обмежень. Але всі 20 вихованців школи подолали учбові перегони, склали випускні іспити та успішно  закінчили школу. 

Випускники цього року дуже активні та  талановиті юні музиканти, в їх числі - лауреати та дипломанти Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та регіональних конкурсів, учасники творчих колективів школи, таких як: оркестр народних інструментів, ансамбль скрипалів, ансамбль духових інструментів,  хор, вокальне тріо та вокальний ансамбль «Домісолька».  

25 червня 2020 року,  зібравшись на подвір’ї школи, розмежовуючись за відділами та за часом, дотримуючись всіх карантинних обмежень, випускники закладу отримали свідоцтва про здобуття початкової спеціалізованої мистецької освіти. Четверо з випускників, учнів відділу народних та оркестрових інструментів: Бельш Аліса (скрипка), Дамуш Альона (скрипка), Гуйван Олександр (гітара), Янко Матвій (акордеон) отримали свідоцтва з відзнакою та грамоти за відмінне навчання та активну участь у творчому житті школи.

Фото без описуЩе 9 випускників були відзначені грамотами за якісне виконання випускної програми та активну участь у творчому житті школи. Троє з них: Бельш Аліса, Дамуш Альона, Сербін Даниїл планують поєднати своє життя з музикою та вступити до Кіровоградського музичного коледжу. 

Проводжали випускників напутніми словами, щирими побажаннями та фотографіями на пам'ять. Нажаль не було традиційного прощального концерту випускників та запуску повітряних кульок.  

Новий рік покаже, як повернулися дороги сьогоднішніх випускників, але відомо точно, що ті найсильніші, які подолали непростий шлях і дійшли до кінця, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до коханої школи і наставників, які ввели їх в світ мистецтва!

Відділ культури і туризму виконавчого комітету

Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень