Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій міської ради

Дата: 17.06.2020 15:16
Кількість переглядів: 1403

За участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. Неля Данасієнко) та з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища    (заст. гол. Олександр Озеряний). Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин) та додаткові питання, що пропонуються суб’єктами подання для включення до порядку денного чергової 91сесії міської ради 18 червня 2020 року.

На початку засідання, депутати розглянули лист представників КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» щодо зміни керівництва та проведення конкурсу на посаду директора закладу. Після обговорення питання, комісія перейшла до розгляду питань порядку денного.
За результатами обговорення, рекомендовано, у тому числі, додатково включити до порядку денного питання щодо  внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року № 2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік»». Пропозиція була підтримана, проєкт рішення розглянуто та рекомендовано внести на розгляд чергової сесії міської ради 18 червня 2020 року.

Члени постійної комісії обговорили також питання оренди майна комунальної власності міста, а саме:  нежитлового приміщення першого поверху поліклінічного відділення по  вул. М. Грушевського, 15 для розміщення аптечного пункту; частини приміщення  Палацу культури по вул. Михайла Грушевського,30.

Обговоривши питання встановлення податків на території міста Знам’янка з 01.01.2021 року, надано рекомендації комісії щодо:
встановлення єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території  м. Знам'янка ( відповідно до пропозицій Спілки підприємців);

встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території  м. Знам'янка ( відповідно до пропозицій Спілки підприємців);

встановлення туристичного збору  та транспортного податку  на території  м. Знам'янка.
За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, О.Рубан, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста,  О.Озеряний, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету І.Ратушна, лікарі КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка», начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень