Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Онлайн-нарада з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання

Дата: 05.06.2020 15:51
Кількість переглядів: 1264

Фото без опису04 червня 2020 року в приміщенні залу засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулася онлайн-нарада для відповідальних осіб за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в місті з питань організації та проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання в Кіровоградській області за участі директора Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анісімова А.Ю.

Під час наради розглянуті актуальні питання, а саме: зміни до календарного плану підготовки та проведення в 2020 році  ЗНО, дотримання протиепідемічних заходів під час організації підвозу випускників та  їх перебування  в  будівлях, де буде проводиться тестування. З метою безпечного підвезення випускників 11-х класів та своєчасного їх прибуття до місць проходження зовнішнього незалежного оцінювання відділом освіти  розроблено графіки  підвезення та триває співпраця з підприємством перевізника.

Також обговорили питання щодо участі випускників у пробному тестуванні та наголошено, що найпершим пріоритетом  залишається збереження здоров'я та життя дітей випускників і педагогів.

Тому необхідно і надалі дотримуватись умов карантину і рекомендацій, затверджених постановою Головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 №24.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень