Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергова вісімдесят дев’ята сесія міської ради

Дата: 07.05.2020 16:44
Кількість переглядів: 1349

Фото без описуВраховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу CОVID-19» (зі змінами), розпорядженням міського голови було скликано позачергову 89 сесію міської ради, місцем проведення визначено приміщення Центру дитячої та юнацької творчості.

07 травня  2020 року, під головуванням міського голови Сергія Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулася позачергова вісімдесят дев’ята сесія Знам’янської міської ради. 

До початку роботи сесії, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Нелі Данасієнко, Фото без описувідбулося спільне засідання депутатських комісій на якому було розглянуто питання порядку денного пленарного засідання, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року №2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік» та «Про визначення управління містобудування, архітектури та капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації замовником робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення робіт з реконструкції (переоснащення приймального відділення) КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.

Участь в роботі спільного засідання постійних комісій міської ради взяв голова Знам’янської районної державної адміністрації Василь Смаглюк. Василь Віталійович звернувся до депутатів та зазначив, що він, як представник Президента України на території, має надати відповіді про використання коштів субвенції міського бюджету, що буде виділена Знам’янською міською радою на реконструкцію приймального відділення  в міській лікарні. Наразі проектно-кошторисна документація вже майже виготовлена, залишилося провести геологічні вишукування та експертизу. Вартість виготовлення ПКД – 500000 грн. Пріоритетним залишається питання збереження лікарні та її функціонування, як опорного медичного закладу, для мешканців міста Знам’янки та Знам’янського району. Буде спрямовано більше 20,0 млн. грн. з державного бюджету на придбання дороговартісного обладнання, що надасть можливість лікарні самостійно заробляти кошти. Фото без описуГолова Знам’янської РДА відповів також на запитання присутніх депутатів щодо реалізації національного проекту «Велике будівництво» на території міста Знам’янка, вартості робіт з реконструкції (переоснащення приймального відділення) КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради,  їх фінансування з державного бюджету, тривалості реалізації проєкту тощо.

Міським головою Сергієм Філіпенком було наголошено на необхідності прийняття вищезазначених проєктів рішень задля розвитку лікарні. 
За результатами пропозицій, що були висловлені під час обговорення проєктів рішень, депутати рекомендували винести на розгляд міської ради дані питання.

Перед початком пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання  загиблих знам’янчан в зоні АТО.

В цей день пролунали слова привітання депутата міської ради, який відзначив свій День народження напередодні, а саме – Андрію Морозу.

За результатами голосування, більшістю голосів внесено зміни до рішення міської ради від 10 січня 2020 року №2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік» та надано субвенцію обласному бюджету Кіровоградської області на виготовлення ПКД для проведення робіт з реконструкції КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради (переоснащення приймального відділення) в сумі 500000 грн., а також визначено управління містобудування, архітектури та капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації замовником робіт з реконструкції.

Міською радою підтримано протокольне доручення першому заступнику міського голови Валентині Загородній та в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Вікторії Сільман про надання депутатам міської ради інформації щодо плану розвитку лікарні, а також перелік послуг, що будуть надаватися КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.

Після закінчення пленарного засідання, міський голова Сергій Філіпенко подякував депутатам за їх роботу та привітав з 75-ї річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яку будемо відзначати незабаром. Сергій Іванович відзначив, що всі мають шанувати історію міста, а війни мають завершитися.  Побажав міцного здоров’я, миру, спокою, поваги один до одного та процвітання рідному місту.
У пленарному засіданні позачергової вісімдесят дев’ятої сесії міської ради   07 травня  2020 року взяли участь: депутати міської ради Наталія Клименко, Ольга Бойчук, Володимир Мацко, Юрій Сопільняк, Ірина Зіньковська, Олег Антоненко, Сергій Каратаєєв, Олег Кузін, Наталя Тишкевич, Юрій Клюка, Інна Микуляк, Олег Тітарєв, Неля Данасієнко, Сергій Постика, Олег Рубан, Сергій Лєвінте, Світлана Бойко, Віктор Озеряний, Олександр Куцов, Світлана Філіпова, Надія Коленченко, Микола Терновий, Юрій Майборода, Андрій Мороз, Ігор Грінченко, перший заступник міського голови Валентина Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Галина Лихота, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Вікторія Сільман, лікарі та фахівці КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради, працівники відділу забезпечення діяльності міської ради.

З результатами поіменного голосування за проєкт рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». 

Відділ забезпечення діяльності 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень