Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 24.04.2020 13:49
Кількість переглядів: 1242

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 23 квітня 2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 24 проєктів рішення. Виконавчим комітетом прийняті рішення щодо видачі дублікатів свідоцтв про право власності на квартири, замість втрачених свідоцтв. 

Поставлено в позачергову чергу соціального квартирного обліку особу з числа дітей-сиріт та переведено одну особу з інвалідністю з першочергової черги квартирного обліку в позачергову чергу квартирного обліку інвалідів війни.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей: рішення щодо здійснення правочинів з майном, власниками або користувачами якого є неповнолітні та малолітні діти; надано статус дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; призначено опіку над трьома малолітніми дітьми та надано статус дитини-сироти та встановлено піклування над неповнолітньою дитиною.

Затверджено Міський план заходів для підтримки сімей з дітьми, у яких є ризики відібрання дітей. 

Заслухано звіт міського голови, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2019 рік. Міський голова Сергій Фото без описуФіліпенко доповів про витрачені кошти на освіту, охорону здоров'я, культуру, житлово-комунальне господарство; про доходи та видатки міського бюджету загалом та про використані субвенції.

Рішенням виконавчого комітету підтверджено категорії по оплаті праці працівників закладів культури на 2020 рік, внесено зміни до штатного розпису методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та виконавчих органів затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на ІI квартал 2020 року. 

З метою координації виконання основних завдань щодо впровадження та функціонування Міської Програми Громадського бюджету міста Знам’янки затверджено перелік Проектів-переможців Громадського бюджету в м. Знам’янка за 2019 рік, реалізація яких запланована у 2020 році та доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, відділу культури і туризму забезпечити реалізацію Проектів – переможців Громадського бюджету в м. Знам’янка за 2019 рік у 2020 році за рахунок коштів бюджету міста. 

Заслухано інформацію заступника начальника управління–начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства щодо приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України та відомчих наказів АТ «Українська залізниця» та затвердження в новій редакції «Загальних положень санітарного очищення 

м. Знам`янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне» та «Схеми санітарного очищення м. Знам`янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне».
З метою запобігання виникнення та поширення в місті випадків спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, рішенням виконавчого комітету внесено зміни до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради № 76 від 30.03.2020 року «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету міста Знам’янки», а саме: «Перелік невідкладних (першочергових) робіт (заходів), пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації» викладено в новій редакції.

Розглянуто заяву керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» щодо присвоєння окремої адреси службовим приміщенням комунального підприємства «Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал» по пров. Толстого, 12/36 у м. Знам’янка, яке перебуває у стадії припинення та присвоєно окрему адресу службовим приміщенням комунального підприємства «Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал» по пров. Толстого, 12/36 у м. Знам’янка: Кіровоградська область, м. Знам’янка, пров. Толстого, 12-Б.

Відповідно до Закону України від 19.10.2017 р. № 2168-VIII «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» за рахунок коштів держбюджету через Національну службу здоров’я України передбачено фінансування за лише екстреної і педіатричної стоматологічної допомоги, керуючись ст. 49 Конституції України, Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», рішенням виконавчого комітету внесено зміни до штатної чисельності КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради шляхом виключення із стоматологічного та зубопротезного відділення посад.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень