Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова вісімдесят п’ята cесія Знам’янської міської ради сьомого скликання

Дата: 11.01.2020 15:07
Кількість переглядів: 1199

Фото без опису24 січня 2020 року о 09.00 год. у сесійній залі міської ради, відповідно до розпорядження секретаря міської ради Клименко Н.М. від 11 січня 2020 року  № 2 "Про скликання  чергової вісімдесят п’ятої cесії Знам’янської міської ради сьомого скликання" відбудеться чергова вісімдесят п’ята сесія Знам’янської міської ради.

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про депутатські запити.
Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення.
Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади     м. Знам’янка, що підлягають приватизації у 2020 році.
Про продовження договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка.
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2020 рік.
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2020 рік.
Про надання дозволу міському Палацу культури на  продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2020 рік.
Про надання дозволу міському Палацу культури на продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2020 рік.
Про надання дозволу міському Палацу культури на  продовження довготермінового договору оренди частини приміщення Палацу культури на 2020 рік.
Про умови оплати праці міського голови на 2020 рік.
Про встановлення розміру щомісячного преміювання міському голові на І квартал 2020 року.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кобцю В.К.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельохіну І.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нетребі І.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Бондаренко Н.Ф. та гр. Гончаренку О.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Веремієнку А.Л.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Губі С.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Леві Ю.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Леню В.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Морозову Д.Ю.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Орленку О.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Приймак О.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Сиромятнікову В.І.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Тихій О.Ю. та гр.  Москаленку С.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Черемашенцевій С.Л.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Сокол Г.М.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр.          Балану П.М.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Ківернику А.Я.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Маліннікову І.С.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Савченко М.З.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Салтис О.М. та гр.  Івановій О.В.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку гр. Добровольській О.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) ТОВ «АРСЕНАЛ 2007+».
Про вилучення земельної ділянки у ПАТ «Концерн Галнафтогаз».
Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Білоус В.М. 
Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень