Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 23.12.2019 08:32
Кількість переглядів: 1250

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, відбулося профільне засідання зазначеної постійної комісії. 

На початку засідання перший заступник міського голови В.Загородня проінформувала присутніх членів комісії про заходи, що вживаються на виконання рішення міської ради від 04.11.2019 р. №2202 «Про припинення  комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» у зв’язку із реорганізацією шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради».
Присутні члени комісій також розглянули питання:

приведення матеріально-технічного стану надання медичної допомоги  КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» у відповідність із вимогами до надавачів медичних послуг за програмою медичних гарантій, зокрема комп’ютеризації, створення локальних мереж, оснащення сучасним обладнанням; укладання договорів з медичними інформаційними системами і подальшою реєстрацією в електронній системі охорони здоров’я «E-health». Отримання необхідних ліцензій на провадження господарської діяльності з медичної практики та інших ліцензій, які необхідні для надання відповідних медичних послуг;
щодо потреб в медичному обладнання для відділень лікарні

Фото без описупро надання у 2020 році субвенції з міського бюджету комунальному некомерційному підприємству «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»  тощо.

У ході засідання присутні отримали інформацію з питань запропонованого порядку денного, за результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації, що передані для розгляду відповідальних виконавців. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська,  О.Тітарєв, Н.Тишкевич – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення,  перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органі – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» О.Кубкіна, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» В.Маханько, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень