Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Дата: 12.12.2019 13:50
Кількість переглядів: 1200

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка,за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської  ради Н.Клименко відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Комісією були розглянуті питання щодо ситуації, яка склалася на 11.12.2019 року в комунальному  закладі «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка».

Міський голова С.Філіпенко проінформував присутніх про заяву,щодо звільнення за власним бажанням в.о.головного лікаря І.Муравського та про призначеня в.о.головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» О.Кубкіну.

Члени комісії заслухали інформацію першого заступника міського голови В.Загородньої щодо заходів, які вживаються для проведення реорганізації КП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради. 

Депутати також зупинилися на питаннях: проведення робіт з капітального ремонту кардіологічного відділення; придбання мамографа та його встановлення; тощо.

За результатами роботи комісією інформацію взято до відома.
У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська,  О.Тітарєв, Н.Тишкевич – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, Н.Тесленко, Ю.Майборода, С.Філіпова, Н.Данасієнко, Н.Тишкевич, Ю.Клюка, І.Грінченко- депутати міської ради, заступники міського голови, керуюча справами (секретар) міськвиконкому.

Відділ забезпечення діяльності міської ради   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень