Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесят дев’ята сесія міської ради

Дата: 03.12.2019 15:46
Кількість переглядів: 1221

Фото без описуПід головуванням cекретаря міської ради Н.Клименко 03 грудня 2019 року було продовжено  роботу чергової сімдесят дев’ятої  сесії міської ради. 

За результатами роботи міська рада затвердила 24 рішення, у тому числі 19  - з питань регулювання земельних відносин; 7 рішень не набрали необхідної кількості голосів та не були підтримані депутатами, у тому числі – 2 з питань регулювання земельних відносин.

Міська ради  надала згоду комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на продовження дії договору оренди нежитлових приміщень з комунальним некомерційним підприємством «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та на продовження дії договорів оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка із Знам’янським міжміським комунальним Фото без описупідприємством «Бюро технічної інвентаризації» та з управлінням соціального захисту населення.

На сесії також затверджено план діяльності Знам’янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

Протягом засідання, міською радою було підтримано та затверджено ряд протокольних доручень.

У різному, депутати обговорили питання: розгляду на сесії Знам’янської міської ради питання «Про схвалення проекту рішення про добровільне приєднання  до територіальної громади міста обласного значення»; щодо моделювання системи адміністративно-територіального устрою на прикладі Кіровоградської області, а саме: залишити Знам’янський район в складі Кіровоградської області з адміністративним центром об’єднаного району в м. Знам’янка, зважаючи на важливість особливого статусу м. Знам’янка, як залізничного вузла тощо.

Фото без описуУ пленарному засіданні чергової сімдесят дев’ятої сесії міської ради 03 грудня 2019 року взяли участь: 23 депутата міської ради, заступники міського голови, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, мешканці міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень