Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. АВ.Лисенка» активно оновлюється

Дата: 12.11.2019 12:42
Кількість переглядів: 1337

Фото без описуКЗ «Знам’янська міська лікарня ім. АВ.Лисенка» активно оновлюється. Наразі тут, за кошти міського бюджету, продовжується капітальний ремонт кардіологічного відділення. 

З ходом ремонтних робіт ознайомився міський голова Сергій Іванович Філіпенко. 

"На сьогодні вже здійснено демонтаж перегородок в санвузлах, а також приладів існуючої електромережі, демонтаж приладів обігріву в системі опалення (радіатори), сантехнічних приладів, демонтаж конструкції старих полів в санітарних приміщеннях та розпочато влаштування нових полів в санітарних вузлах. Продовжуються роботи з монтажу мережі електропостачання (освітлення, електрообладнання, система сповіщення), врізки в систему опалення та монтаж радіаторів. Також розпочато шпаклювання стін, стель в окремих приміщеннях, де закінчено монтаж електропроводу, та продовжується монтаж металопластикових дверей, - розповідає інженер – будівельник  В.Великий.

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко, перевіряючи хід виконання ремонтних робіт, зазначив, що робота з оновлення міської лікарні активно ведеться і найближчим часом як пацієнти, так і лікарі відчують ще більше позитивних змін.

Також керівник міста дав доручення в.о. головного лікаря міської лікарні Муравському І.Б. тримати всі питання, пов’язані з ремонтом, на особистому контролі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень