Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 01.11.2019 14:36
Кількість переглядів: 1200

Фото без описуПід головуванням міського голови  Філіпенка Сергія Івановича 31 жовтня 2019 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 13 проектів рішень.

Рішенням виконавчого комітету учасника бойових дій, учасника антитерористичної операції поставлено в першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав, а саме:
•    знято статус дитини, позбавленої батьківського піклування у зв’язку з поновленням батьком батьківських прав стосовно малолітньої дитини;
•    надано дозвіл на купівлю 1/2 частки  житлового будинку  на ім’я  малолітньої дитини;

Заслухавши інформацію начальника відділу організаційно-кадрової роботи Зайченко О.А. про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за ІІІ квартал 2019 року, з метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради, виконавчим комітетом затверджено звіт про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету. 

Заслухали начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Кузіну І.П. та інформації про стан фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Знам’янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» та «Знам'янського комбінату комунальних послуг» за підсумками І півріччя 2019 року.

Розглянуто заяву в.о. начальника комунального підприємства Знам’янської районної ради «Районна аптечна мережа» Слободніченко О.Б. та присвоєно окрему адресу будівлі комунального підприємства Знам’янської районної ради «Районна аптечна мережа» по вул. Трудовій у м. Знам’янка.

Присвоєно окрему адресу майновому комплексу по вул. Віктора Голого у  м. Знам’янка. 

На виконання п. 8 Порядку та умов надання у  2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції Постанови КМУ від 26.06.2019 р. № 616), виконавчим комітетом затверджено три рішення комісії по формуванню пропозицій стосовно призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Розглянуто звернення ФОП Капелюшної Олени Сергіївни та надано дозвіл на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 01  - 03 листопада  2019 року ярмарки-продажу промислових товарів.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень