Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася звітно-виборна конференція Знам’янської міської ради Організації ветеранів України

Дата: 20.09.2019 08:18
Кількість переглядів: 1379

19 вересня у залі засідань  міської  ради  відбулася  звітно-виборна  конференція  Знам’янської міської ради Організації ветеранів України . На порядок денний було винесено питання: «Про роботу міської організації ветеранів за звітний період 2015-2019 р.р. у співпраці з органами влади та місцевого самоврядування». 

У конференції взяли участь  міський голова С.Філіпенко. селищний голова смт Знам’янка Друга С.Москаленко, голова обласної ради ветеранів України В. Єфіменко, старійшини ветеранського руху  Л. Промахова та Л.Бондар, представники  Знам’янської дирекції залізничних перевезень, управлінь та відділів міськвиконкому, керівники комунальних підприємств.

Розпочалась конференція зі звіту голови міської ветеранської організації Ганни Олексіївни Бабійчук, яка проінформувала про  роботу ветеранської організації за звітний період, про засідання президії ради ветеранів,  про соціальний захист ветеранів.

Ганна Олексіївна розповіла про співпрацю з міською владою, структурними підрозділами виконавчого комітету міської влади, керівництвом залізниці,  подякувала керівникам установ  та організацій, які допомагають у вирішенні  соціально-побутових проблемних  питань ветеранів. Ознайомила присутніх про позитивні результати організації,  про заходи, що відбувалися  в первинних та міській організації, про висвітлення роботи  ветеранської організації  в газеті «Знам’янські вісті». 

З питань державних виплат і допомог, оздоровлення пенсіонерів ознайомила присутніх  начальник управління соціального захисту  А.Волошина.

Начальник відділу освіти Л.Клименко  розповіла  про заходи, які проводяться та плануються в загальноосвітніх закладах.
Про роботу з ветеранами проінформував заступник начальника Знам’янської дирекції залізничних перевезень Д.Маляренко, зазначивши,  що  керівництвом залізниці було заохочено понад 1000 ветеранів, оздоровлено у 2018 році понад 400 колишніх працівників залізниці та 120 протягом 2019 року.

Сергій Іванович Філіпенко  подякував ветеранам  за активну роботу , які не байдужі до проблем  мешканців нашого міста Знам’янка. Побажав  присутнім здоров’я, щоб всім  знам’янчанам  жилося комфортно у місті,  яке розбудовували саме ветерани.

Голова обласної організації ветеранів України В.К.Єфіменко у своєму виступі ознайомив  з  проблемними питаннями, що є спільними для всіх ветеранських організацій та повідомив, що у Верховній Раді України планують слухання з цих питань. Василь Костянтинович  підкреслив, що  Знам’янська міська організація ветеранів вже довгі роки  визнана  однією з кращих у області. Він  побажав всім ветеранам  нових успіхів у добрих справах.

Роботу міської ради ветеранів за результатами обговорення визнано задовільною та прийнято постанову, в якій враховано пропозиції та критичні зауваження делегатів конференції. Обрано новий склад ради ветеранів та її президію у складі 13 осіб. Головою ветеранської організації обрано Ганну Олексіївну Бабійчук, заступником  обрано Л.О.Горященко, затверджено  голів комітетів та комісій.

Під час заходу  члени  міської  організації  ветеранів  України   були нагороджені  відзнаками. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень