Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Театральна делегація Знам’янки на батьківщині корифеїв українського театру!

Дата: 17.09.2019 16:07
Кількість переглядів: 1573

Фото без описуФестиваль "Вересневі самоцвіти" щорічно збирає на кіровоградській землі, колисці українського національного театру, найкращі театральні колективи України. Тpадиційнo уpoчисте пpедставлення фестивалю, а цього року він вже 49-ий, відбулося на теpитopії заповідника-музею «Хутіp Надія». 

Пісенні та театральні майданчики, вистави від професійних і аматорських театрів області, виставка-продаж робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, майстер-класи з гончарства і ткацтва – усе це чекало вдячного глядача. Окрасою свята стала церемонія нагородження переможців обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів «Театральна весна Кіровоградщини», а також презентація Рушника Національної Єдності.

Фото без описуБуло сказано багато  слів вдячності, від керівництва області, театральним аматорам – людям які в містах і селах нашої області зберігають і популяризують  театральне народне мистецтво. Звісно, що було багато відзнак і нагород серед яких найприємніша для нас - вручення посвідчення «НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ КОЛЕКТИВ» учасникам аматорського театру міського Палацу культури «Діалог», керівник Світлана Бойко.  

Ще одна перемога і гордість за наше місто в якому живуть і працюють талановиті люди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень