Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено нараду з керівниками бюджетних установ щодо своєчасного використання бюджетних призначень, а також підготовки бюджетних установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 12.09.2019 14:13
Кількість переглядів: 1214

11 вересня поточного року під головуванням міського голови Філіпенка С. та в присутності заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Г. проведено нараду з  керівниками бюджетних установ щодо своєчасного використання бюджетних призначень, а також підготовки бюджетних установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період.

Керівники та бухгалтери: міського відділу освіти, міського відділу культури, КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка», виконавчого комітету, управління соціального захисту населення, територіального центру соціальної допомоги населенню, управління МА та ЖКГ виступили з інформацією про невикористані бюджетні призначення станом на 01.09.2019 року з зазначенням подальших шляхів раціонального використання цих коштів кожний по своїй установі.

Головних розпорядників бюджетних коштів зобов’язано:
-    тримати на постійному контролі забезпечення додержання чинного законодавства з фінансових питань, економного витрачання бюджетних коштів та своєчасного використання бюджетних призначень протягом 2019 року.

-    щодо підготовки бюджетних установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період необхідно аналізувати і своєчасно оформляти додаткові угоди на споживання природного газу для недопущення завищення ціни на газ.

-    проаналізувати видатки своєї установи та надати пропозиції щодо перерозподілу бюджетних призначень по кожному коду окремо.

На нараді також було наголошено про своєчасність використання бюджетних коштів, а саме: про максимальне забезпечення своєчасного використання коштів на ті цілі, які передбачені в бюджеті, а в разі виникнення залишків бюджетних призначень на кінець періоду надавати обґрунтоване пояснення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень