Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новий 2019/2020 навчальний рік розпочато!

Дата: 03.09.2019 16:34
Кількість переглядів: 1471

Після літніх канікул юні Знам’янчани знову повернулися за шкільні парти, щоб розпочати навчальний рік, який неодмінно буде сповнений новизни та цікавих подій. 

2 вересня святом Першого дзвоника традиційно розпочався новий навчальний рік в закладах загальної середньої освіти міста. Яскраве свято насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

 

 

До Знам’янської загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка завітав на урочисту лінійку міський голова С.Філіпенко.


"Шкільні  роки – найкращі у житті! Вони сповнені невтомним бажанням пізнавати світ, активно розвиватися, мріяти.  Вони відповідальні, адже це час, коли людина формується як особистість. Бажаю вам здоров'я, натхнення та впевненості на шляху самостановлення, віри в свої сили та надійних друзів! Батькам і педагогам – здоров'я, терпіння та розуміння.
Особливі вітання нашим першокласникам, на яких тільки чекає зустріч із великим та прекрасним світом знань." - сказав Сергій Іванович!  

Так, в Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів№ 4, № 6, № 7, навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» свято відбулося у вигляді традиційної, по-родинному теплої, урочистої лінійки з музичними вітання та побажаннями. Випускники Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка та Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 провели захоплюючі флешмоби для своїх молодших друзів. 


А от у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія»  вже другий рік поспіль свято з нагоди Дня знань відбувається у незвичайній формі: замість урочистої лінійки – невимушене спілкування, квести, караоке. Завдяки динамічності та ігровій формі початок навчального року перетворився на цікаве та захопливе змагання, головними героями дня якого стали всі школярі. Адже свято для дітей має приносити задоволення насамперед дітям, а задоволені й веселі діти – то радість для батьків!
Учнівські та педагогічні колективи, батьків з радісним та світлим святом вітали директори закладів освіти, представники місцевої влади, відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради.  
По-особливому тепло зустрічали найменших учасників освітнього процесу –першокласників, а їх у цьому році більше 380.
Перший дзвоник запросив всіх школярів до оновлених класних кімнат на перший урок.
Навчальний рік розпочато. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень