Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Виїзне засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка п

Дата: 20.06.2019 15:52
Кількість переглядів: 1334

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося виїзне засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Було прийнято рішення щодо огляду учасників номінації  «Кращий Фото без описубагатоповерховий будинок» та "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". 

Присутні ознайомилися з обсягами робіт, що були проведені за період участі у конкурсі мешканцями будинків та ОСББ, що подали заяви в даних номінаціях. 

Фото без описуВ номінації "Кращий багатоповерховий будинок" це житлові будинки:  №11 по вул. Партизанській та №16 по вул. Григорія Сковороди.

В номінації "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" : ОСББ «Наш спільний дім - 6», вул. Глібка,6; ОСББ «Мрія» по вул. Павлова,2 та ОСББ «Співоче» по вул. Привокзальній,9.

Члени комісії відзначили позитивні зміни, що відбулися в кожному житловому будинку, звернули увагу на роботи, що проводяться в частині утримання житлового будинку, його прибудинкової території та підвального приміщення, а також на Фото без описузаходи з енергозбереження, що проводяться мешканцями будинків ( утеплення фасадів будинків, встановлення метало пластикових вікон в під’їздах та квартирах, встановлення економних освітлювальних приладів, лічильників тощо).

Підсумкове  засідання комісії, із запрошенням представників  учасників, допущених до участі у фінальній частині конкурсу, заплановано провести до середини липня.

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Н.Біліченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень