Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали ювілярів

Дата: 05.06.2019 16:13
Кількість переглядів: 1289

Фото без описуЮвілей — свято, важливіше навіть за день народження. Погодьтесь, що не щороку виповнюється сорок, п’ятдесят п’ять чи шістдесят. Окрім того, святкування "круглої" дати частіше за все стає початком нового етапу в житті ювіляра.

З іншого боку, свої ювілеї навіюють певний сум, ностальгію за прожитим, за тим, чого не повернути. У такі моменти як ніколи важливо відчути підтримку близьких, згадати, що є люди, яким ти справді потрібен. Підтримуйте близьких, адже таких людей у вашому житті не так і багато.

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Василівна Біліченко від міського голови Сергія Івановича Філіпенка, Знам’янської міської ради та себе особисто привітали з ювілейним днем народження секретаря будинкового комітету №12 Ягодзінську Людмилу Олександрівну. Вітаємо з днем народження! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою; такою ж доброю, чесною і щирою людиною – сказала Наталя Миколаївна у своєму вітанні.

Фото без описуЩирі вітання з днем народження пролунали сьогодні також і для голови квартального комітету №25 Сімакова Ігоря Івановича, який відзначив свій ювілей напередодні. Міцного здоров'я на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо нашого міста! Нехай ваша енергійність, душевність і людяність привертають до вас тих, хто працює і спілкується з вами, та нових надійних друзів! 

Подякували ювілярам за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах та побажали здійснення всіх планів та задумів! Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують!
    
Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень