Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася нарада голів первинних ветеранських організацій та членів президії Знам’янської міської Організації ветеранів України.

Дата: 16.08.2018 15:35
Кількість переглядів: 750

    Фото без опису Нещодавно в залі засідань міськвиконкому відбулася нарада голів первинних ветеранських організацій та членів президії Знам’янської міської Організації ветеранів України.

В нараді приймали участь: Завгородня В.Г. – перший заступник міського голови, Волошина А.М.- начальник  управління  соціального захисту населення, Муравський І.Б. – виконуючий обов’язки головного лікаря міської лікарні, Радченко А.В. – юрист – консультант первинної ланки  медико –санітарної допомоги,  Кучер Н.І.- заступник начальника Знам’янського управління Пенсійного Фонду України, Костікова Т.М. – директор територіального  терцентру.
 Бабійчук Г.О. – голова Знам’янської міської  ветеранської Організації України почала нараду з привітання ветеранів-ювілярів : Ляшенко В.П., Потапенко С.І., Стеблевську Т.М., Уткіну Т.П., Коваля А.П.,  Довгаленко В.І. та разом з першим заступником міського голови –Завгородньою В.Г. вручили їм привітальні листівки з Днем народження.Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували членів міської ради ветеранів  та воїнів – захисників України, які відійшли у вічність.
Бабійчук Г.О. ознайомила присутніх з порядком денним наради, де головним питанням стояло підвищення ролі первинних ветеранських організацій у сприянні забезпечення соціального захисту людей поважного віку.
Волошина А.М.- начальник Управління соціального захисту населення розповіла про стан виконання міської програми соціального захисту населення, про надання допомоги комісією «Милосердя» .
Про стан та заходи щодо поліпшення медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни та праці, людей похилого віку, про розміщення відділень у приміщеннях лікарень ознайомив виконуючий обов’язки головного лікаря міської лікарні – Муравський  Ігор Борисович, а Радченко А.В. – юрист- консультант первинної ланки медико-санітарної допомоги розповіла про стан обліку населення міста сімейними лікарями і звернулася з проханням визначатися і заключати Угоди з сімейними лікарями.
Заступник начальника Знам’янського Пенсійного Фонду України - Кучер Н.І. відповіла на цілий ряд запитань і звернулася з проханням перевірити свої пенсійні справи. Вона запевнила, що причин хвилювання про несвоєчасну виплату пенсій в м.Знам’янка немає.
Директор Терцентру Костікова Т.М. звернулася до голів первинних ветеранських організацій  щодо надання інформацій про  потребу допомоги ветеранам в наданні різних видів послуг терцентром і використовувати можливості  його для надання.
Особливу увагу присутніх Ганна Бабійчук звернула на підготовку  до відзначення  1 жовтня – Дня ветерана та Міжнародного Дня людей похилого віку.
1 жовтня відбудуться загальноміські заходи в Парку відпочинку з виставками, конкурсами, піснями, змаганнями, варениками і пирогами на конкурс між первинними ветеранськими організаціями та інше.
На протязі вересня місяця первинні ветеранські організації повинні організувати спільно з керівництвом підприємств, організацій святкові зустрічі для своїх ветеранів. Для зустрічей можна використовувати галявину «Ветеран», що знаходиться в чарівному куточку Чорного лісу і стала улюбленим місцем відпочинку для знам’янчан, за що вони вдячні Г. О. Бабійчук , яка більше 10 років тому стала ініціатором облаштування галявини. Прохання до всіх відпочиваючих на галявині : не смітити і зберігати місце відпочинку, яке до сьогоднішнього дня знаходиться в належному стані після декількох ремонтних робіт.
На нараді було звернуто увагу на своєчасне інформування про проведену роботу в первинних ветеранських організаціях та інформування про досвід роботи  через газету «Знам’янські вісті», «Ветеран України» та інші засоби інформації. 
Валентина Завгородня – перший заступник міського голови відповіла на запитання присутніх  та запросила всіх прийняти участь в загальноміських заходах до Дня Незалежності України.

                                   Сухінська Л.П.- керівник пресгрупи міської 
                                   організації ветеранів України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень