Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали ювіляра

Дата: 01.10.2018 15:12
Кількість переглядів: 454

Напередодні, свій ювілейний день народження відзначила ветеран органів самоорганізації населення, колишня голова міської організації ветеранів працівників освіти Мойсейченко Олена Григорівна!

Секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна, ветеран органів самоорганізації населення, Почесний ветеран України Ніколаєв Павло Арсентійович та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Біліченко Наталія Василівна завітали до ювілярки та привітали її з Днем народження.

Від усього серця вітаючи з 90-річчям, секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко сказала, що такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою.

Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. Подякувала ювілярці за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах:

На килимі життя, немов чарівна м’ята,
Розквітла Ваша ювілейна дата,
Хай квіт життя повік не одцвітає,
Нехай добро щоднини прибуває,
Хай Матір Божа Вас охороняє,
Ісус Христос з небес благословляє
Нехай в душі панує доброта
На щедрі щастям, многії літа!

 Павло Арсентійович вітаючи свою колегу, відмітив, що працюючи на освітянській ниві учителем, Олена Григорівна щедро віддавала свої знання, уміння, життєву енергію для навчання і виховання молодого покоління. Все своє свідоме життя присвятила благородній учительській справі – сіяла розумне, добре, вічне. Не схибила і не покривила душею ні перед собою, ні перед своїми вихованцями, які вже давно стали дорослими і знаними людьми і живуть в різних куточках країни та світу. Вони пам’ятають Олену Григорівну і за все їй сердечно вдячні. Висловив також щиру повагу і вдячність за її активну життєву позицію, розуміння проблем вчителів-пенсіонерів, багаторічну і плідну працю на ветеранській ниві на посаді голови міської організації ветеранів працівників освіти. 

Нехай людська повага буде вам подякою за чуйність, небайдужість і уміння творити добро. Побажали шановній ювілярці доброго здоров’я, активного довголіття і благополуччя.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень