Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 12.10.2018 15:08
Кількість переглядів: 460

Під головуванням  міського голови Філіпенко Сергія Івановича   11 жовтня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 14  проектів  рішень,  затверджено 14.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав.

Заслухано звіт про роботу відділу земельних питань Знам’янської  міської  ради.  Відділ земельних питань Знам’янської міської ради, обслуговує  загальну площу  земель  міста 1480 га.

Всього  станом на 01.07.2018 р.  в місті налічується 10345 власників землі та землекористувачів. 

Роботи з інвентаризації земель міста  продовжуються постійно, в основному за кошти землевласників та землекористувачів. Для забезпечення контролю за своєчасним оформленням права оренди земельних ділянок відділом земельних питань направлено  28.02.2018 до Олександрійської ОДПІ  листи про надання даних щодо сплати орендної плати для проведення звірки щодо нарахування орендної плати та повноти сплати орендної плати за землю.

Рішенням виконавчого комітету погоджено  розмір щомісячної плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка та встановлено з 01 вересня 2018 року батьківську плату, у залежності від обраного фаху навчання, на рівні 2017/2018 навчального року в таких розмірах:
• для учнів  фортепіанного  відділу – 90  гривень;
• для учнів  народного відділу  (клас гітари) – 90 гривень;
• для учнів музично-теоретичного відділу (клас сольного співу) – 80 гривень;
• для учнів народного відділу (класи домри, баяну, скрипки, акордеону, сопілки, духових та ударних інструментів) – 80 гривень;
• для учнів в класі хореографії (народно-сценічний танець) – 40 гривень.
Рішенням виконавчого комітету  присвоєно окремі адреси земельним ділянкам, в зв’язку з тим, що данні земельні ділянки утворилась в результаті технічного поділу та земельній ділянці для  розміщення  на ній гаражу.

З нагоди відзначення Дня захисника України, на виконання розпорядження міського голови від 05 жовтня 2018 року № 138 «Про відзначення Дня захисника України», враховуючи клопотання в.о.голови ГО «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» затверджено  список отримувачів одноразової грошової допомоги з нагоди відзначення Дня захисника України (членам  сімей загиблих  та особам з інвалідністю внаслідок війни).

Відділ загальний, контролю
та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень