Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янському локомотивному  депо відбулися   урочистості, приурочені  до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Дата: 01.10.2018 15:01
Кількість переглядів: 550

Фото без описуЯк і щороку, 01 жовтня у Знам’янському локомотивному  депо відбулися   урочистості, приурочені  до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

«Все, що оточує нас-міста і села, заводи, безкраї лани - є результатом Вашої невтомної праці. В усьому, до чого торкнулися ваші руки, залишилася частка вашої душі. Та і власним життям ми теж завдячуємо Вам. Тож прийміть наші найщиріші вітання. Від щирого серця бажаю Вам здоров'я і довгих років життя. Нехай діти будуть для Вас гордістю, а онуки радістю. Хай Ваша золота осінь завжди буде щасливою, радості, миру, добра Вам в ім'я розквіту рідної неньки-України" – звернувся до присутніх у залі міський голова Сергій Іванович Фото без описуФіліпенко. 

З наступаючим святом присутніх у залі вітали, голова профспілкового комітету локомотивного депо Володимир Хохлов, в.о. помічника начальника з кадрових питань Наталія Радінович, голова ради ветеранської організації депо Валентина Половко, почесний член ветеранської організації депо Леонід Бондар. 

Особливу радість присутнім приніс концерт, із яким виступив  народний Фото без описуаматорський хор локомотивного депо «Джерело»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень