Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 20.09.2018 14:56
Кількість переглядів: 441

Під головуванням голови комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії, та винесені на розгляд сесії міської ради. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2018 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів. Галина Вікторівна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх, а також повідомила про необхідність внесення змін та доповнень до запропонованого проекту рішення у зв’язку з:

прийняттям розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Кузьменка від 06.09.2018 року №649-р «Про затвердження розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа»;

наданням субвенції обласному бюджету Кіровоградської області на забезпечення співфінансування об’єкту «Спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» Знам’янської міської ради Кіровоградської області за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 2, м.Знам’янка – реконструкція ( з виготовленням проектно-кошторисної документації)» за рахунок перевиконання доходів загального фонду;

перерозподілу видатків в межах головного розпорядника – управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства,  для придбання автобусних зупинок.

Під час розгляду питань надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на укладання та переукладення договорів оренди приміщень закладу, на запитання відповідали начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна, головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходько.

Комісія також розглянула питання, що стосуються майна комунальної власності.

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.Мороз, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету  та економічного розвитку міста, депутати міської ради В.Мацко, О.Тітарєв, Ю.Клюка, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, директор територіального центру Т.Костікова, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради    
Біліченко Н.В.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень