Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робоча нарада  з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2018 року

Дата: 19.06.2018 14:45
Кількість переглядів: 501

Фото без описуКанікули тривають, і міська влада докладає зусиль, щоб цей щасливий для дітей період був змістовним та насиченим та щоб якомога більше дітей і відпочили і оздоровилися.  

Тож 18 червня 2018 року перший заступник міського голови В.Г.Загородня провела робочу нараду  з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2018 року.

Начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров?я Р.Ладожинська  інформувала, що на сьогодні працює  6 таборів відпочинку з денним перебуванням дітей які розташовані на базі навчальних закладів та у ЦДЮДТ, відпочинком охоплено 570 дітей.                 

Відділом молоді, спорту та охорони здоров?я формується база категорійних дітей для оздоровлення та відпочинку в стаціонарних оздоровчих закладах області та за її межами, на оздоровлення вже направлено 19 дітей пільгових категорій.

До оздоровлення  та відпочинку в першу чергу залучено  дітей таких категорій, що потребують особливої уваги: дітей – сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, дітей з прийомних, багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей переміщених осіб з території АР Крим та зони проведення АТО, дітей,  батьки яких проходять службу в зоні проведення АТО, талановитих і обдарованих дітей (з числа відмінників навчання, переможців, лауреатів та дипломатів олімпіад, творчих конкурсів, оглядів, спортивних змагань не нижче міського рівня (1-3 особисте або командне місце) та мають дипломи чи грамоти І-ІІІ ступенів, лідерів та активістів дитячих громадських організацій, зареєстрованих  на території м.Знам’янки, дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, дітей, які стоять на диспансерному обліку в закладах охорони здоров’я, дітей з функціонально-неспроможних та неблагополучних сімей, які стоять на обліку у службі у справах дітей. Діти, які не підпадають під ці категорії, можуть відпочити в цих таборах за рахунок батьківських коштів.  

У системі «Прозорро» триває закупівля путівок в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Сонячний» (Полтавська обл.) на кошти виділені з міського бюджету у сумі 180тис.грн..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень